Пожароизвестяване, монтаж и проектиране

Монтаж на пожароизвестителни инсталации

Фирма "Пожарна Защита" ООД има многогодишен опит в проектирането и монтажа на Пожароизвестителни инсталации  в съответствие с националните и европейските нормативни уредби.

В наше лице бихте намерили надежден партньор, който да осигури безпроблемен и надежден монтаж или разширение на Пожароизвестителни инсталации на конкурентна цена.

Фирмата и нейните служители са лицензирани от ГД ПБЗН към МВР за осъществяване на дейности по монтаж, ремонт и поддръжка на Пожароизвестителни инсталации.

Също така ние работим с водещи производители на елементи за пожароизвестителни инсталации и се стремим да осигурим надеждна работа и ниски експлоатационни разходи на инсталациите.

В общия случай процесът по монтаж на Пожароизвестителни инсталации е следният:

  1. Проектиране;
  2. Бюджетиране и избор на подходящи елементи /известителен панел – конвенционален или адресируем, детектори, ръчни пожароизвестители, сирени и др./ ;
  3. Монтаж;
  4. Настройка и тест;
  5. Въвеждане в експлоатация;
  6. Създаване на нормативно-изискващата се документация;
  7. Обучение на персонала за работа;
  8. Периодично обслужване;

В случай, че имате нужда от допълнителна информация или ценова оферта, можете да ги получите на тел. 0889 979 112 и на имейл office@fireforce.bg.

След монтаж, пожароизвестителните инсталации следва да бъдат проверявани, тествани и обслужвани периодично. Повече по темата можете да прочетете ТУК.